ONE 2 WATCH - "Een jas met een gouden randje"

Leuk dat je een kijkje neemt in deze speciale One 2 Watch-blog! Zo af en toe zullen wij, onder deze categorie, de “mooiste van Elinga” aan jou presenteren. Items die het verdienen om een beetje spotlight te vangen, of gewoon omdat wij... mode-suckers dat we zijn.. Er heel erg gelukkig van worden en dit geluk graag met jou willen delen. ; -D 

De allereerste in de One 2 Watch -categorie is gelijk een hele bijzondere. Graag brengen wij u onder de aandacht de: “Kollekt” 3 in 1 herfst- en winterjas! 

 
 

Zoals de aankondiging al deed vermoeden, deze jas is draagbaar op drie verschillende manieren. Mannen! Ideaal toch?! Zo is deze jas perfect geschikt voor verschillende looks en weersomstandigheden. Draag de soft shell liner jacket voor een sportieve, casual look. Ook lekker voor die iets mooiere herfstdagen. Valt het herfstzonnetje even weg achter een wolkendek? Geen probleem, want dankzij de luxe atletische stof is dit jack ook warm wanneer die warm moet zijn.  

 

De prachtige Kollekt mantel is een geweldige eye-catcher! Met onder andere zijn stoere capuchon (waarvan je zelf kunt beslissen of je ‘m aan de jas of er juist van af wilt hebben), magneetsluitingen bij de zakken en slim geplaatste knoopjes en ritsjes, is deze mantel uniek in zijn soort. Een Italiaans tailor design, waarbij de inspiratie rust op de drukke dagelijkse bezigheid van de moderne man. De mantel bestaat uit onder andere virgin wool, acryl en elastan voor comfort, warmte en draaggemak.  


 

Samen vormen ze een geweldige set! Ennuh.. Maak je geen zorgen over een eventuele onhandige of dubbele handeling bij het aan- en uittrekken van de twee jassen over elkaar! Door middel van knoopjes kun je de twee jassen gemakkelijk aan elkaar verbinden.  

Easy Peasy dus!

Smart products, for smart people.. Wij snappen ‘m wel! 

img003.jpg

Pearls on a Mission.