Welcome! Willkommen! Bienvenue! Welkom!

Nouuu..Een gierende goeiedag voor eenieder van jullie! En welkom op de welkomsblog! Allereerst moet gezegd worden, wat fantastisch dat jij (/dat u) tijd vrijmaakt om een kijkje te nemen op dit zorgvuldig gecreëerde platform, waar wij met gepaste trots graag wat meer over vertellen! Mogen we jou een klein stukje meenemen?  

 

Een droom, een idee & een missie. 

Because everyone is a pearl, and pearls are for everyone..” Ben je ‘m al tegen gekomen? Onze slogan. En niet zonder reden natuurlijk! Misschien wat cheesy om te zeggen, maar geloof me.. Het is waar. Wij houden dus gewoon echt van mensen. En dan niet omdat het een geweldige commerciële zet is om dit te beweren, maar gewoon omdat het écht zo is. Mag het laatje clichés nog even voor geopend blijven? Voor ons is iedereen een parel. Ieder met zijn of haar eigen kleuren en glans. Waardevol, gevormd en gekOESTERd (..get it? Oester?!) 

Ongeveer een jaar geleden begon er binnen ons bedrijf een verlangen te ontstaan om deze gedachtegang en overtuiging verder te gaan delen dan alleen binnen de muren van onze 4 panden.  

Liefde voor mensen, liefde voor mode. In onze beleving is mode nu eenmaal zoveel meer dan louter veel of weinig stukjes stof wat je blote huid bedekt. Neen, lieve menschen. Die lapjes stof zijn belangrijk. Want, of je het nu wilt of niet.. Kleding vertelt een verhaal. Wat jij draagt vertelt jouw verhaal. Naar jouw omgeving, over hoe je op dat moment de wereld tegemoet stapt. Maar, nog belangrijker, het vertelt jou ook iets aan jezelf. “Mode is een vertaling vinden van binnenkant, naar buitenkant”, zo omschrijf ik dit zelf graag. Die wisselwerking verdient aandacht, vinden wij. Omdat jij het waard bent, vinden wij ook. En dat niet op een L’Oréal-achtige manier (sorry Doutzen Kroes en al je topmodel vriendinnen. Jullie bedoelen het vast goed. Maar weet je? Die geretoucheerde perfectie maakt ‘t voor ons wat lastig om de oprechtheid van deze kreet vast te stellen). Nee, gewoon.. Zonder-opsmuk, twee-voeten-op-de-grond, één-en-al-Hollandse-nuchterheid: “Jij bent het waard!” Om je mooi en bijzonder te voelen, in welke vorm dan ook. En in een maatschappij waarin een beeld van perfectie constant naar ieders kop wordt gemikt, leek het ons dus een geweldig idee om een bijdrage te leveren aan een tegengeluid. Immers, elke klank van (zelf-)acceptatie, diversiteit en liefde is er weer één! En zo werd een droom een idee, en een idee een missie.  

“Iedereen is een parel, en (onze) parels zijn voor iedereen!” 

Wij, van Pearls on a Mission, zullen in ieder geval ons uiterste best doen om jou als kijker en lezer op regelmatige basis te voorzien van een flinke portie kijk- & leesplezier! We hopen jou te kunnen inspireren, informeren en helpen door middel van verhalen, tips & tricks en fotografie. Of gewoon.. Een stukje lui vermaak. ; -) Het zou zo ongelooflijk gaaf zijn wanneer het jou helpt om iets van het beste in jezelf naar boven te halen, al is dat maar een ieniemienie klein beetje. :) 

Wanneer je een vraag hebt of een opmerking, kun je ‘m kwijt middels ons contactformulier. Even langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.  

Wij van Pearls on a Mission, heten jullie van harte welkom.. 

 
img003.jpg
 
 

 

Pearls on a Mission.