Lente-DO part 2

Say Yes To A Dress

 

Zonder twijfel natuurlijk erbij te vermelden dat dit absoluut niet seizoensgebonden is. Nee joh, sterker nog; een goede jurk kent geen tijd. Maar, er is gewoon iets met het woord jurkje en het gevoel dat daarbij bij ons (en wellicht bij vele van ons) komt opborrelen.. Zonnig terrasje (speaking of borrelen ;)), vrolijke voorjaarskriebels, die vers onthaarde melkflessen na seizoenen van eenzame opsluiting voorzichtig weer ontdoen van een laag spijkerbroek en/ of dikke panty ("Kom op benen, vanaf nu moeten we het weer een tijdje gaan doen zonder camouflage"), luchtige stoffen die speels dansen om je lijf, flirterig zwierend over de promenade.  

Ja, jurkjes zijn leuk.. lentig-leuk. En dus zeker een Lente-DO!  

Maar, hoe maak ik dan een kloppend geheel? Horen wij jullie denken.. 

Natuurlijk snappen wij heus wel, lichtgewicht jurkjes zijn niet het makkelijkst te combineren in een seizoen waar we met veel geluk de 20 graden aantikken. Maar volgens ons zeker wel de moeite waard om te proberen!  So..Challenge accepted  ;) 

 
 

Durf stoffen met elkaar te combineren. 

Ohw, how we love this.  

Zoals jullie natuurlijk allemaal wel weten komen stoffen in een hele hoop verschillende uitvoeringen en variaties. Een denkwijze daarbij dat bijvoorbeeld wol alleen te dragen is in de winter en katoen alleen in de zomer, valt voor ons in de categorie 'hokjesdenken' en vinden wij jammer..zonde zelfs! Een advies en aanmoediging van onze kant zou zijn: Durf!  Pak dus gerust bijvoorbeeld bij je flirterige, fladderige jurkje een (dun) gebreid vest. Bij een juiste combinatie van de twee zul je wellicht zelfs zien hoe zachte "vrouwelijke" stoffen en de stoere, robuuste uitstraling van gebreid materiaal elkaar versterken en aanvullen tot een prachtig en tikkeltje eigenwijs geheel. 

En daarbij, niet geheel onbelangrijk, op de iets minder zonnige momenten ('s morgens vroeg op de fiets? Koopavondje shoppen?) heb je toch iets lekker warms om je lijf.  

Een goeie sjaal.

In een handomdraai je outfit van ok.. naar jeeej!? Sjaals are the way to go

Breng een eentonig ensemble naar the next level, creëer een print-op-print look voor extra pit (zie ook: Lente-DO part 1)  Of natuurlijk gewoon voor een warme nek. Geloof ons, je kan niet verkeerd gaan met een goeie sjaal. Ook leuk: Gebruik een grote sjaal es als omslagdoek over blote schouders en armen.. Classy!!  

 

 

Dus dames, ga dit aankomend seizoen eens voor een jurkje! 

Jurkjes niks voor jou? Don't worry hun, you just havn't met the right one.  

Laat je in de winkel eens vrijblijvend adviseren. En vergeet niet lieve meiden; Een goede jurk volgt de lijnen van je figuur, je figuur nooit de lijnen van een jurk. 

Kamp pro-jurk. Aangenaam. 

Tip: huidskleurige panty's zijn leuk, maar dan vooral onder een bruidsjurk. Probeer lichte (in gewicht en kleur) jurkjes/ rokjes te combineren met écht huid (blote benen dus). Wanneer dit niet wenselijk is door kou of andere omstandigheden, probeer dan es een niet te dikke panty in een kekke kleur of print. Met gave sokken (jaja durfallen onder ons, zélfs in blote-teen-schoenen ;D) kom je misschien ook een eind. 

  

 

 

img003.jpg
 
 
 

Pearls on a mission.