Let's talk about the 90's

De tijd waarin jij je favoriete kledingstukken bedazzelde. Maar daar bleef het niet bij, want bijpassende glitters in je haar mochten niet ontbreken. JA , ik heb het natuurlijk over de 90’s !!  ‘As a 90’s kid’ waren ook mijn kledingstukken voorzien van glitters.  Zoals je waarschijnlijk is opgevallen herhaalt mode zich. Dan kun je bij jezelf nagaan , hmm... is het misschien omdat we niet iets nieuws kunnen bedenken? Het antwoord hierop is : NEE! Sommige fashion statements blijven tijdloos. Het is eigenlijk nooit echt ‘uit’ geweest. 

Ben JIJ ook toe aan het nieuws ?! Dan hebben wij het antwoord voor je in dit blog ! 

De denim op denim trend , we love it!  Herinner jij je nog het favorite couple of the year  in 2001 ? Justin Timberlake & Britney Spears , geheel in denim on denim gekleed op de red carpet. Een fashion statement dat altijd is blijven plakken. 

En de trend is still going strong

Jeansbrands zoals Levi’s & Lee zijn een goed voorbeeld van merken die populair zijn geworden in deze tijd. Je zult Levi’s waarschijnlijk herkennen van het bekende 501 model en de Levi’s shirtjes. Ze hebben verschillende modellen zodat jij voor de juiste kan gaan. Lee heeft verschillende wassingen, cutouts en spijkerjasjes ! Dus wat voor merk je ook kiest , beide zijn ze hartstikke hip ! 

Gekleurde spijkerjasjes is iets wat we veel gaan tegenkomen , bijvoorbeeld roze en rood. Combineer dit met een Levi’s shirt en een korte jeans rok met batches. Er is over details nagedacht en daarom is er een bijpassende tas. Zo rock jij deze look!  

Een gewone spijkerbroek , harstikke leuk. Maar we zijn toe aan iets wat meteen opvalt. verfspatten , strepen en gestikte patronen. Ook daar hebben wij over nagedacht! Een mooie mid-waist jeans met leuke kleurtjes erin gecombineerd met een felle kleur riem en hier heb je het al! Wat het bovenstuk betreft kun je kiezen om all the way te gaan door bijvoorbeeld een knalroze trui erop te dragen. En niet te vergeten een grote strik in je haar. Because the bigger the better. Ligt zo'n felgekleurde broek iets uit je comfortzone? Pak er een mooie witte blouse bij en houd de outfit verder clean. Zo zorg je ervoor dat alleen de broek een eyecatcher is.  

Ben je net zoals ik wat voller in de beenpartij en smaller in je taille?  Dan is een wijde jeans met een aansluitende taille iets voor jou! Zo leg je de nadruk op het smalste punt van je lichaam waardoor je een soort zandloper figuur krijgt.

 All about colour

Daar gingen we dan op een vroege ochtend met roze en rood haar op pad. Because who doesn’t love colour

Dit voorjaar gaat het allemaal over …. je raadt het al KLEUR. We zijn helemaal klaar met de sombere kledingstukken. Bewaar die maar in een doos voor als de donkere dagen weer beginnen. We gaan KNALLEN dames!! Fel roze, groen, oranje, paars en rood. Noem het maar op, en we hebben het.  Alles mag bij elkaar gecombineerd worden , hoe gekker hoe beter. Niet meer die eindeloze zoektochten voor iets wat precies op die ene broek kan. En niet alleen de kledingstukken mogen eruit springen, maar de accessoires die matchen kunnen ook niet ontbreken. 

Neem bijvoorbeeld een neon kleurige broek. Wat direct in ons hoofd te binnen schiet is ‘WAT moet ik erop dragen?’ Het antwoord is alles!! Een andere neon kleur of een print waarbij de kleur helemaal niet samenhangt met de broek.  Mocht je toch graag willen dat het wel een geheel wordt? Accessoires are the way to go! Een leuke aparte ketting waar beide kleuren in zitten, of een gedetailleerde riem maken het tot een geheel. 

We houden ervan om out of the box te denken. Alles net een beetje gekker, feller en aparter. Natuurlijk is het niet iedereen zijn piece of cake.Het gaat erom hoe JIJ je in kleding voelt , want dit is ook wat je zult uitstralen, als je die ene leuke set aan hebt. ; )

 

img003.jpg
 
 
 
 

Pearls on a Mission