Bruiloft wat de (kerk)klok slaat!

Een wijze vrouw kermde eens door alle bronnen der media: "If you like it then you shoulda put a ring on it." En met 1 handje wapperde ze een stevige boodschap de wereld in. Mannen..Vrouwen.. alles leuk en aardig..  Maar vroeg of laat zullen jullie die koude voetjes moeten opwarmen in the name of love. Zijn we diep van binnen allen gemaakt met de hunkering naar het vinden van een wederhelft waar we volmondig en ook officieel "JA" tegen kunnen zeggen? Ik weet het niet. Maar Beyoncé zegt het. En omdat ze zo'n betrouwbaar gezicht heeft, gaan we hier gemakshalve dan dus ook maar even vanuit. 

Goed. Dan is het dus zover. Good for you. You did it! De vraag is gesteld, het antwoord is gegeven. Was het antwoord nee? Ships zeg, sorry. Lees dan vooral NIET verder. Het komt je emotionele gesteldheid vast en zeker niet ten goede. (note to self: Blog-idee. Maak een blog over hoe je (liefdes-) verdriet weg kunt shoppen)

Was het een ja? Jaaaaa! Het was een JA! Gefeliciteerd!! Deze blog is speciaal en al gewijd aan jou. We moedigen je aan om verder te lezen. Het kan je leven een stuk makkelijker maken.      

11 maart 2014. De wonderschoonste dag dat ikzelf in het bootje mocht stappen wat huwelijksleven heet, hand in hand met mijn liefste. Een magisch moment bij uitstek? Dat mijn vader mij over het altaar (was maar een stap of 7.. maar toch,..7 magische stappen) begeleidde naar de man die ik een minuut of wat later écht míjn man mocht noemen. Joe Cocker deed over de speakers hard zijn best om mij een goed gevoel te geven. "You are so beautiful...to me", zo zong hij mij toe. En beautiful was ik. Om die prachtige bruids-ensemble bij elkaar te vergaren was er wel een flinke duit nodig. Het exacte bedrag zal ik jullie besparen, maar veel was het zeker. Eerlijk is eerlijk, misschien wel een beetje té veel. Maar gut ja, wanneer je dan die paskamer uit schrijdt en er gaan zingende engeltjes op je schouder zitten en een Maxima-traan vloeit uit een ooghoek koninklijk over je wang... Tja, dan ga je..zullen we maar zeggen.. koninklijk voor de bijl. Op een goed uitgekiend moment sprong de gewiekste verkoopdame op haar imponerende hoge hakken tussen mij en mijn meegenomen fans (die intussen ook de tissues uit de tassen tevoorschijn hadden getrokken) om mij ervan te overtuigen dat dit écht een koopje was, maar dat ik dan wel nú móest beslissen. (*schud hoofd en zucht). 

Lieve mensen, inmiddels weet ik beter. Onder het mom van "(opgedane) kennis spreekt en wijsheid luistert" vertel ik al jullie Bride's-2-Be; Lieve schat, je hoeft écht niet in de diepste diepte van je buidel te tasten om je  "blushing" te voelen. Naast de wat duurdere bruidswinkels (wat natuurlijk ook kan zorgen voor een fantastische ervaring), zijn er ook andere mogelijkheden die jou precies dat gevoel en uitstraling kunnen geven waar je naar op zoek bent.. En wat je natuurlijk ook verdient! Op deze bijzondere dag die gaat komen mag je hopelijk gehuld gaan in die ene fantastische outfit die jou laat stralen als nooit tevoren. Immers, dit is 'm... Your moment to shine!!  

Bruidelijke Gommetjes.. Voor jullie geldt natuurlijk precies hetzelfde! Of je nu wilt gaan voor een "strak-in-pak-look", een "losse-maar-toch-geklede-beach-wedding-look" of iets wat zich daar tussenin begeeft? In prachtige kleuren, verschillende uitvoeringen en maten, hippe of verfijnde accessoires.. It's all good, je moet gewoon weten waar je 't zoeken moet. Neem gerust eens een (vrijblijvend) kijkje bij ons op de mannenmode, waar een gespecialiseerd team van lieve en enthousiaste mensen voor je klaar staan. 

We hebben je rug, en kleden 'm ook nog. ;) 

Lieve gasten, 

Moeders en vaders, broers en zussen, opa's en oma's, rest van familie, vrienden en/of kennissen.. Allereerst natuurlijk: Gefeliciteerd met dit vrolijk voorgenomen, feestelijke feit! Er gaan twee mensen trouwen die erg veel van elkaar houden en jullie mogen onderdeel uitmaken van deze liefdesverbintenis...Whoepie!!!  

En, hoewel het bruidspaar wellicht wel duizend taken op zich hebben genomen, heb jij er maar twee: 

  1. Zorg dat je er bent  

  2. Zorg dat je er fashionable-gewenst uitziet (want dit kan natuurlijk samenhangen met een uitgekozen thema en/of andere wensen van het bruidspaar.. Tip met Stip: altijd van tevoren even checken bij het bruidspaar!) 

Het is denk ik een misvatting dat de moeder van de bruid (-egom) gehesen dient te worden in een mantelpak. Natuurlijk, dit kan ongelooflijk mooi en glamoureus uitpakken (denk Chanel-achtige look en feel), maar binnen de kaders van feestelijk en netjes ligt een wereld aan mogelijkheden voor je klaar, het ontdekken meer dan waard. Zo kan een juist detail in print of materiaal je optillen naar een hoger niveau, een goede kleur boekdelen spreken (tussendoortje-tip: mijd wit, mits expliciet anders uitgesproken door de bruid!)  en passende accessoires de outfit als een lintje bij elkaar strikken. 

Vaders! En overige mannen-massa ; ) .. Voor jullie geldt natuurlijk precies hetzelfde! Stap voor de grap eens in dit mode-treintje, en laat je comfortabel voorthobbelen van modehalte naar modehalte. Blazers, overhemden, gilets, pochetten, dassen, korte broek, lange broek, materiaalmixen, accessoires.. Er valt zoveel te proberen! Klinkt als een langdurig en vermoeiend proces? Niet wanneer je een team van de juiste mensen achter je hebt staan! Modeliefhebber of niet.. Zorg er in ieder geval voor dat de reis naar bestemming: "bruiloft outfit" een plezierige mag worden. Het maken van herinneringen aan deze dag die nog moet komen begint namelijk vaak hier al... Make it good ones!! 

 
 
img003.jpg
 
 

 

Pearls on a mission.